Psychologenpraktijk Zijlweg
Foto / Psychologenpraktijk Zijlweg

Psychologen

Dhr. Drs. Rens Boeijen, GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid
Woensdag 12.00-13.00 uur

Werkruimte
Eerste etage

Werktijden
Woensdag en vrijdag 9.00-17.00 uur

Rens is van oorsprong neuropsycholoog en is na zijn studie werkzaam geweest in verschillende sectoren van de psychologie, waaronder de neurorevalidatie, sportpsychologie, verslavingszorg en de ouderenzorg. Deze brede kennis heeft hij na de postmaster GZ-opleiding meegenomen naar deze praktijk. In de behandeling richt hij zich als eerste op de psychohygiƫne (goede slaap, stressregulatie, positieve activiteitenbalans). Vervolgens kijkt hij oplossingsgericht en pragmatisch naar hoe het probleem te verhelpen. Hiervoor gebruikt hij oa cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en affectfobietherapie in overleg en afgestemd op de wens van de cliƫnt. In zijn gesprekken is hij laagdrempelig, flexibel en denkt hij praktisch.

In zijn vrije tijd houdt Rens zich bezig met vechtsportjournalistiek en -jurering en heeft veel sport- en Nederlandse les aan anderstaligen gegeven. Verder maakt hij graag verre reizen.
« terug naar psychologenVolg ons op Twitter Google+ Facebook | Wij zijn lid van beroepsverenigingen Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten en het Nederlands Instituut van Psychologen | Wij zijn aangesloten bij PsyZorg Haarlemmermeer Kennemerland